Generace42: Kdo jsme?

Hledej s námi odpovědi na otázky zítřka!

Generace42: Kdo jsme?

Sme skupina mladých nadšencov vedy a techniky. Každý z nás je trochu iný, každý z nás má svoju špecializáciu, svoju oblasť štúdia. Vďaka projektu Expedícia Mars každý rok rastieme a vymieňame si skúsenosti. V našej skupine nájdete fyzikov, biológov, chemikov, programátorov, elektrotechnikov, popularizátorov… Táto rôznorodosť má mnoho výhod pre lepšie pochopenie a prepojenie vedy ako celku. Expedícia Mars je zároveň miestom, kde si navzájom rozumieme a máme podobné záujmy. Radi by sme našu komunitu rozšírili o ďalších členov a vytvorili sieť nadšených a talentovaných vedcov. Preto vznikol projekt Generace42.

A čo vieme ponúknuť Tebe? Je toho naozaj veľa. Pre stredoškolákov aj vysokoškolákov plánujeme besiedky s mladými vedcami a technikmi, od ktorých sa dozvedia, čo všetko môžu v daných odboroch robiť, čo všetko a kde sa dá študovať, skúmať. A pretože vieme, že štúdium vie byť veľmi náročné, chystáme aj workshopy o zvládaní stresu, o udržiavaní fyzického zdravia, o time managemente… A v neposlednom rade plánujeme samozrejme aj odborné workshopy zamerané na vedu a techniku. Zo všetkého najviac Ťa ale pozývame priamo za nami!

Nezabúdame však ani na pedagógov a lektorov. Radi by sme im pomohli lepšie pochopiť talentovanú mládež, poskytli im rôzne metodiky a predstavili rôzne formy vzdelávania.

Informácie o všetkých našich akciách nájdeš na našom webe, Instagrame či Facebooku. Tiež sa môžeš pridať do našej skupiny na Discordu.

Tešíme sa na Teba!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *